Година пам’яті «Лицарський подвиг під Крутами»

29 січня 1918 року відбулася надзвичайно трагічна подія в українській історії – бій під Крутами, який став легендою, прикладом жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

Напередодні 101-ї річниці бою під Крутами, для учнівської молоді, в районній бібліотеці проведено годину пам’яті «Лицарський подвиг під Крутами». Учасники заходу мали можливість відгорнути назад сторінки ХХ-го століття, переглянувши документальний фільм «Бій під Крутами», в якому передавалась сутність та трагічність тих історичних подій. До заходу підготовлено книжкову виставку-реквієм «Крути.

Крути…Довік не забути». У бібліотеках районної централізованої бібліотечної системи до цієї дати організовані інформаційно-просвітницькі заходи: уроки історичної пам’яті, патріотичні години, години історичної правди, відео-години, історико-патріотичні бесіди. Усі заходи спрямовані на виховання почуття патріотизму, відданості, любові до Батьківщини та пам’яті про тих, хто відстоював і відстоює свободу і незалежність України.

2019 © Інформаційний інтернет-портал. Всі авторські права захищені.
При будь якому використанні матеріалів сайту гіперпосилання на pivnich.news обов'язкове.
Для друкованих ЗМІ - посилання на pivnich.news
Адміністрація НЕ НЕСЕ відповідальності за зміст коментарів.
Контактный e-mail: pivnich.news@gmail.com