Меню
<
>

У Дружбівській громаді вшанували учасників бойових дій: «Афганістан –мій біль, моя пекуча пам’ять…»

15 лютого –день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З цієї нагоди 12 лютого 2019 працівниками міської публічної бібліотеки та Палацу культури організовано та проведено захід – історичний хроноскоп «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам’ять…»

Із словами вдячності до воїнів –інтернаціоналістів звернулись заступник Дружбівського міського голови –Пашковський О.В. та учасник антитерористичної операції, директор міського Палацу культури Коритник Ю.В.

В ході зустрічі ведучі пригадали наших земляків, які не повернулись з війни, розповівши коротку біографію про кожного. Це - Артеменко В.М. (Дружба), Мокрушин А.Г. (Дружба), Ошомок С.О.(Ямпіль), Шуляк О.С. (Грем’ячка), Товстуха М.В. (Ржане).

Учениці 9 класу Дружбівського НВК: ЗОШ І –ІІІ ст.-ДНЗ Маханькова Юлія та Листопад Марія декламували вірші «Пам’ять», «Балада про афганця» та ін. У виконанні О.Малая лунали тематичні пісні про Афганістан. Учні 10 та 11 класів з цікавістю слухали події афганської війни від Сапсая Валерія Михайловича та Басова Юрія Володимировича – присутніх воїнів - інтернаціоналістів, повідомляє КЗ "Дружбівська міська публічна бібліотека"

Додати коментар