ОРИГІНАЛЬНІ Й ПОПУЛЯРНІ ІМЕНА НА ЯМПІЛЬЩИНІ ТА СЕРЕДИНО-БУДЩИНІ

Серед зареєстрованих фахівцями юстиції Ямпільського району за 6 місяців 2019 року імен популярними залишаються Вероніка, Злата, Софія, Іван, Богдан, Максим.

Називали новоспечені батьки своїх продовжувачів роду й оригінальними та рідковживаними іменами. Наприклад, серед дівчат на Середино-Будщині - Рахіль , на Ямпільщині серед хлопчиків – Яромир.

Серед зареєстрованих фахівцями юстиції Ямпільського району за 6 місяців 2019 року імен популярними залишаються Вероніка, Злата, Софія, Іван, Богдан, Максим.

Варто зазначити, що урядом прийнята ініціатива від Міністерства юстиції України є Малятко, яка дозволить батькам в онлайн-режимі 10 базових державних послуг, пов’язаних з народженням дитини.

Зокрема мова йде про державну реєстрацію народження дитини, реєстрацію місця проживання малюка, призначення державних виплат при народженні дитини, внесення відомостей про дитину до реєстру пацієнтів, внесення відомостей до реєстру платників податків, видачу посвідчень батькам багатодітних сімей та призначення допомоги дітям, які виховуються в багатодітних сім’ях, та інше.

Нагадаємо, що за І півріччя в Ямпільському та Середино-Будському районах народилось 77 малюків, з них 39 дівчат та 38 хлопчиків .

Начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Ямпільському та Середино – Будському районах 

Олена Вечірка 

2019 © Інформаційний інтернет-портал. Всі авторські права захищені.
При будь якому використанні матеріалів сайту гіперпосилання на pivnich.news обов'язкове.
Для друкованих ЗМІ - посилання на pivnich.news
Адміністрація НЕ НЕСЕ відповідальності за зміст коментарів.
Контактный e-mail: pivnich.news@gmail.com