На викраденому мопеді до … кримінальної відповідальності

В Середино - Буді поліцейські викрили раніше судимого у скоєнні крадіжки мопеду. Викрадене зловмисник продав і купив алкогольних напоїв. Тепер йому загрожує чергове ув’язнення на строк від 5 до 8 років.

До чергової частини Середино-Будського відділення поліції звернулась місцева жителька із заявою про викрадення з подвір’я мопеду марки «Альфа». Працівники поліції одразу ж виїхали на місце події, де під час проведення першочергових слідчих дій, «гарячим слідом» встановили особу крадія. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який вже мав судимості за скоєння тяжких злочинів.

У відділку поліції чоловік пояснив, що вживши спиртного вирішив піти в гості до знайомої. Коли прийшов, побачив, що вдома її не має. У дворі побачив мопед, тож забрав його і в подальшому продав, а на виручені кошти купив алкогольних напоїв.

Слідчі кваліфікували дану подію, як незаконне заволодіння транспортним засобом з проникненням до іншого приміщення або сховища. Тепер угонщику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі чоловік затриманий в порядку статті 208 КПК і йому оголошено підозру.

Відділ комунікації поліції Сумської області

2019 © Інформаційний інтернет-портал. Всі авторські права захищені.
При будь якому використанні матеріалів сайту гіперпосилання на pivnich.news обов'язкове.
Для друкованих ЗМІ - посилання на pivnich.news
Адміністрація НЕ НЕСЕ відповідальності за зміст коментарів.
Контактный e-mail: pivnich.news@gmail.com