Меню
<
>

НА ЯМПІЛЬЩИНІ НА БОРОТЬБУ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ З БЮДЖЕТУ ВИДІЛЕНО... 2 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ.

АБО "ТОРГІВЛЯ ІДЕ СЛАБО",  АБО ПРОБЛЕМИ НЕ ІСНУЄ. І ВСЕ Ж В РАЙОНІ 6 ГРОМАДЯН МАЮТЬ СТАТУС ОСОБИ, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Начальник управління соціального захисту населення Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Олена ТЕРЕНТЬЕВА на апаратній нараді при голові Ямпільської райдержадміністрації,  http://yamp.sm.gov.ua, проінформувала про реалізацію державної соціальної політики щодо протидії торгівлі людьми в Ямпільському районі

Олена Олександрівна зазначила, що серед основних причин того, що люди стають жертвами торгівлі людьми є недостатня поінформованість громадян про цю проблему. Тому з метою вирішення даної проблеми всіма суб’єктами, які задіяні у цій сфері проводяться інформаційно-просвітницькі заходи.

Також з метою проведення інформаційно-просвітницької кампанії Районною програмою соціального захисту населення на 2017-2021 роки у розділі «Протидія торгівлі людьми, надання допомоги постраждалим особам» вперше на 2019 рік в районному бюджеті передбачено 2,0 тис. гривень, які планується використати для виготовлення інформаційних листівок у жовтні 2019 року.

Голова Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Ірина Панченко звернула увагу на механізм встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, та подальшу долю осіб, які з даного обліку.

Додати коментар