Ямпільщина на обласному святі козацтва представила кращі аматорські колективи! Фото+ Відео

І вкотре довела, що північний регіон Сумщини займає лідируючі позиції в області, щодо розвитку народного самодіяльного мистецтва!

Обласне патріотичне свято «Козацькому роду нема переводу» відбулося сьогодні, на День Захисника України, День Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці на сцені біля кінотеатру «Мир» у славному місті Конотопі.

Серед десятків ансамблів, вокальних колективів області особливою майстерністю відзначились представники Ямпільщини. І це засвідчили щирі нестихаючі оплески присутніх глядачів. Такими оплесками вони нагородили хіба що професійних танцюристів з Сумського ансамблю «Молодість».

 Тільки Ямпільський район представив на суд вимогливих глядачів три аматорські народні вокальні ансамблі – «Дружбяночка», «Полісся» та «Криниця», керівник Петро Чоботар, і єдиний хор, що взяв участь у концерті, славнозвісний  хор «Барвінок», під керівництвом Миколи Примака.

Попурі на тему українських народних пісень, що заспівала «Дружбяночка» на майдані в Конотопі, підхопили всі глядачі, а дехто, навіть, пустився в танок!

До речі, «Дружбяночці» виповнився рік, як вона виборола право носити звання народного аматорського ансамблю, а реноме кращого колективу ансамблеві допомагає всіляко підтримувати керівництво Дружбівської громади, не шкодуючи для коштів для організації поїздок на концерти, поліпшення процесу творчого вдосконалення.

 

2019 © Інформаційний інтернет-портал. Всі авторські права захищені.
При будь якому використанні матеріалів сайту гіперпосилання на pivnich.news обов'язкове.
Для друкованих ЗМІ - посилання на pivnich.news
Адміністрація НЕ НЕСЕ відповідальності за зміст коментарів.
Контактный e-mail: pivnich.news@gmail.com