Меню
<
>

Другий етап поліцейської операції торкнеться Ямпільського та Середино-Будського районів

У Шостці поліцейські підбили підсумки проведення першого етапу профілактичного відпрацювання міста та району

Розкрито вже вісім злочинів, з незаконного обігу вилучено понад 6 кілограмів наркотичної сировини, притягнуто до адміністративної відповідальності 130 осіб – такі попередні результати проведення у місті і районі першого етапу профілактичного відпрацювання.

Нагадаємо, за ініціативи начальника ГУНП області Руслана Пиняги на території Шостки та району з другого жовтня проводилось профілактичне відпрацювання, в якому були задіяні понад сотня працівників поліції і військовослужбовців Національної Гвардії України.

У результаті відпрацювання було розкрито вісім злочинів серед яких крадіжки з приміщень громадян, грабіж, шахрайство, незаконний збут наркотичних речовин. З незаконного обігу було вилучено понад 6 кілограмів наркотиків.

До адміністративної відповідальності за різні види правопорушень притягнуто 130 осіб, серед них 17 – за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення та 6 - за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Відпрацювання продовжується, другий етап превентивних заходів торкнеться і населені пункти в Ямпільському та Середино-Будському районі, повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області

Додати коментар