Меню
<
>

Олег Бояринцев, депутат Сумської обласної ради, відстоює право ямпільчан на якісні дороги.

Депутати Дружбівської міської, Ямпільської селищної, сільських рад, особисто я, під час зустрічей з Олегом Бояринцевим, наголошували на необхідності вирішення проблеми ремонту доріг місцевого значення.- повідомляє на своїй сторінці у ФБ депутат Дружбівської міської ради  Олексій Котляров.

У Сумській обласній раді постійно точаться дебати про необхідність ремонту доріг загального користування місцевого значення , що будуть ремонтуватися в 2020 році по районах області.

Як завжди, Ямпільщині в цьому плані, приділяється недостатньо уваги.

Олег Бояринцев на засіданнях постійних комісій, сесіях обласної ради, прагне здолати цю ганебну традицію. Завдячуючи його втручанню, з обласною державною адміністрацією вже погоджено на 2020 рік  ремонт автомобільних доріг місцевого значення:

Ямпіль-Свеса-Марчихинабуда- Княжичі - на 15 млн. 200 тисяч гривень;

У місті Дружба по вул. Михайлівській буде зроблено ремонт на суму 2 млн гривень;

У Свесі по вул. Коцюбинського буде проведено ремонт на 529 тисяч гривень, а також по вул. Чехова-Соборна-Довженка на 1 мільйон 771 тисячу гривень.

Ми впевнені, що Олегом Бояринцевим, депутатом Сумської обласної ради, інтереси громади Ямпільщини і надалі будуть надійно захищені у вищих ешелонах влади.

Додати коментар