Меню
<
>

Свесяни взяли участь у благодійному заході на підтримку ЗСУ!

В Свеському Палаці культури  пройшов благодійний захід на підтримку воїнів України, про це повідомили у Свеському центрі культурних послуг.

Перед будівлею закладу можна було купити смаколики, вишивки та різний хендмейд, намалювати аквагрім, пограти в шахи та патріотичний дарц. А потім подивитися концерт від учасників самодіяльності та гуртків центру.

На початку заходу були вручені подяки майже 50 мешканцям селища, які з перших днів ворожого вторгнення зайняли активну позицію та допомагали з евакуацією, гуманітарною, патрулюваннями та вирішеннями інших питань.

А потім у благодійному концерті взяли участь вже знайомі глядачам хореографічні колективи «Фантазія» та «Естандем», учасники театрального колективу «Мрія», вихованці музичної школи, солісти професіонали та аматори.

Надзвичайно важливо, що серед учасників концерту були і ті, хто приїхав до нашого селища з окупованих територій, і ті хто присвятив свої пісні рідним, що загинули в цій війні. Мистецтво єднає та надає сили жити далі.

Під час заходу було зібрано 5926 грн благодійних внесків. Кошти будуть додані до грошей, що збирають на спортивних змаганнях та використані для купівлі обладнання для наших захисників.

Додати коментар